keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Vuohenjuusto-kesäkurpitsarullat



Oh boy, oh boy, oh boy!

Nyt täytyy ylistää ystävääni, joka vinkkasi näistä makuhermoja kutkuttelevista herkkupaloista. Ulkonäöllisesti osa rullista kaipaisi hieman ryhtiä mutta se ei vähennä niiden maullista arvoa lainkaan.

Raaka-aineet vuorotellen oikein potkivat kielen makunystyröitä. Tuore timjami viimeistelee tämän näytöksen. Yhdessä rullassa on kirjaimellisesti suun täydeltä makuja - tikku käteen ja rulla suuhun nyt!

Teeppäs perässä!


1 kesäkurpitsa
vuohenjuustomoussea
kevätsipulia
pinjansiemeniä
rouhittua mustapippuria
karkeaa suolaa
oliiviöljyä
timjamia

Tee kesäkurpitsasta ohuita siivuja juustohöylän avulla.

Levitä vuohenjuustomoussea noin 2/3 alalle kesäkurpitsasiivua aloittaen paksummasta päästä (olettaen että siivussa sellainen on). Ripottele moussen päälle silputtua kevätsipulia ja pinjansiemeniä.

Kierrä kesäkurpitsasiivu rullalle aloittaen sen paksummasta päästä. Lukitse rulla coktailtikulla.

Sivele rullien pinnalle hieman oliiviöljyä, ja ripottele päälle rouhittua mustapippuria sekä karkeaa suolaa.

Paista uunin keskitasossa 225 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes rullat ovat saaneet hieman väriä.

Kruunaa kesäkurpitsarullat tuoreella timjamilla ja nauti heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti