keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Hedelmäsmoothie



Mikä olisikaan parempi aamun aloitus kuin raikkaista hedelmistä tehty smoothie! Jos sinulla on aamun kiireissä aikaa kaivaa tehosekoitin kaapin perältä, niin ehdit varmasti valmistaa itsellesi tämän nopean ja helpon smoothien. Ohjeesta syntyy kaksi lasillista appelsiinista aamuherkkua, jolla voi aloittaa päivän kevyesti!

1 appelsiini
1 pss (150 g) smoothie hedelmiä (pakaste)
1 dl maustamatonta luonnonjugurttia
1 rkl hedelmäjuomatiivistettä
1 rkl juoksevaa hunajaa

Kuori ja pilko appelsiini. Laita tehosekoittimeen. Laita sekaan myös sulaneet smoothie hedelmät. Itselläni oli pakkasessa Rainbown Smoothie Hedelmiä, jossa on valmiiksi pilkottuna ananasta, mangoa ja papaijaa. Hedelmäpalojen kannattaa antaa sulaa kunnolla, sillä jäiset papaijat jäävät helposti pyörimään tehosekoittimeen sen kummemmin hajoamatta. Soseuta.

Lisää joukkoon reilu desilitra maustamatonta luonnonjugurttia, juoksevaa hunajaa ja hedelmäjuomatiivistettä. Jääkapista löytyi Fun Lightin Ananas-guanabana -juomatiivistettä, joka on todella vahvaa ja makeaa. Jos käytät jotakin muuta mehutiivistettä tai tuoremehua, kannattaa seosta maistella aineiden lisäysten välillä.

Varmista että kaikki aineet ovat soseutuneet ja sekoittuneet keskenään, ja että maku on kohdillaan. Laita smoothie vielä hetkeksi jääkaappiin oleutumaan ennen tarjoilua.

1 kommentti:

  1. Moi Kaisuli <3 Tää sun blogi on ihana ja kaunis ja olin niin fiilareissa, kun löysin bebejen ohjeetkin. Kokeilen perjantaina :) Jatkappa bloggaamista hani. -Tiina

    VastaaPoista