keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Mangolassi


Tämä makea intialainen jogurttijuoma sopii raikkautensa ansiosta nautittavaksi ihan milloin vain. Mangolassi sopii välipalaksi tai pieneen makeannälkään jälkiruoaksi. Koska tuoreiden mangojen hinta pistää välillä kirpaisemaan, eikä oikean kypsyisiä yksilöitä ole aina kaupoissa saatavilla, käy tölkitetty mango myös hyvin tämän smoothien tekemiseen. Nämä valmiiksi kuoritut mangoviipaleet ovat ainakin arkiaamuisin kovin mieluisa vaihtoehto.

Tästä määrästä tulee 3 annosta.

tuore mango tai 1 tölkki mangoiipaleita (á 425 / 230 g)
2,5 dl maustamatonta luonnonjogurttia
1 dl maitoa
1-2 rkl luomu hunajaa

Kuori ja pilko mango / valuta mangoviipaleet ja laita ne blenderiin muiden aineiden kanssa. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku. Lisää hunajaa tarvittaessa. Anna seoksen viiletä jääkaapissa 20-30 minuuttia tai tarjoile jäämurskan kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti